ΙΠ4003-ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑ ZAMST FA-1

29,95 €

Στο καλάθι

Το προστατευτικό αστραγάλου Zamst FA-1 προορίζεται για πρόληψη τραυματισμού ή για προστασία του αστραγάλου όταν υπάρχουν ελαφρές ενοχλήσεις, σε αθλήματα και δραστηριότητες που δεν απαιτούν μεγάλη πίεση,άλματα και περιστροφές. Η επιστραγαλίδα Zamst FA-1 είναι σχεδιασμένη να εφαρμόζει εύκολα μέσα στα παπούτσια, επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, ενώ διατηρεί την ελευθερία κινήσεων του χρήστη.Περισσότερα

Διαθέτει εσωτερική δέστρα, με την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση που επιθυμείτε, ενώ ο πελματιαίος ιμάντας παρέχει υποστήριξη στην επιστραγαλίδα αποτρέποντας το ορθωτικό να γλιστρήσει από την θέση του. Ο μοναδικός σχεδιασμός του ορθοπεδικού προστατευτικού Zamst FA-1 δεν επιτρέπει το ξεχείλωμα ενώ προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης, εξουδετερώνοντας το άγχος του τραυματισμού. Χρησιμοποιήστε την επιστραγαλίδα Zamst FA-1 σε αθλήματα και δραστηριότητες που δεν απαιτούν ιδιαίτερη πίεση και περιστροφές, είτε σταθεροποιώντας τον ασταθή αστράγαλο είτε προλαμβάνοντας έναν πιθανό τραυματισμό.

Με βάση το νούμερο των παπουτσιών σας επιλέξτε ανάμεσα στα μεγέθη X-Small, Small, Medium, Large και X-Large. Εάν το νούμερό σας βρίσκεται μεταξύ δύο μεγεθών, επιλέξτε το μεγαλύτερο μέγεθος.

Μέγεθος    Άντρας    Γυναίκα
S               37-40      35-39
M              40-44      39-43
L               44-47      43-46
XL             47-52      46-50