ΙΠ4005-ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ZAMST ZK-3

55,00 €

Στο καλάθι

Αθλητιατρική επιγονατίδα Zamst ZK-3 μεγάλου μεγέθους, για μέτρια υποστήριξη των συνδέσμων του γόνατος σε έντονα αθλήματα. διαβάστε περισσότερα..

Περισσότερα

Υποστήριξη και συμπίεση της επιγονατίδας σε μέτριο βαθμό και πλάγια / διάμεση σταθεροποίηση μετά από κάκωση χιαστών ή πλαγίων συνδέσμων (έσω - έξω πλάγιος, πρόσθιος - οπίσθιος χιαστός) με την επιγονατίδα μεγάλου μεγέθους Zamst ZK-3. Χρησιμοποιείστε την επιγονατίδα Zamst ZK-3 σε αθλήματα έντονης καταπόνησης στην περίοδο αποκατάστασης των συνδέσμων του γόνατος (πόνοι συνδέσμων : MCL, LCL, ACL, PCL). Η αθλητιατρική επιγονατίδα Zamst ZK-3 ανοίγει κατά το ήμισυ παρέχοντας άριστη εφαρμογή και εύκολη ρύθμιση της πίεσης. Οι μπανέλες βελτιώνουν την πλάγια και διάμεση σταθερότητα και επιτρέπουν την ομαλή κάμψη και έκταση του γόνατος. Κατασκευασμένη από ελαστικό διαπνέον υλικό, εφαρμόζει άριστα γύρω από το οστό της επιγονατίδας προσφέροντας την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας. Η επιγονατίδα ZK-3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προληπτικό μέσο κατά τον αγώνα ή την προπόνηση ιδιαίτερα σε περιπτώσεις αστάθειας της άρθρωσης του γόνατος ή παρελθοντικού τραυματισμού.

Μετρήστε την περιφέρεια του μηρού 16 cm πάνω από το κέντρο του οστού της επιγονατίδας. Εάν το αποτέλεσμα της μέτρησής σας βρίσκεται μεταξύ δύο μεγεθών, επιλέξτε το μεγαλύτερο μέγεθος.


Μέγεθος επιγονατίδας Zamst ZK-3
Small 43-46 cm
Medium 46-49 cm
Large 49-52 cm
X-Large 52-55 cm
2X-Large 55-60 cm
3X-Large 60-65 cm
4X-Large 65-70 cm