ΙΠ4006-ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ZAMST ZK-1

45,00 €

Στο καλάθι

Στήριγμα επιγονατίδας σε μορφή μανικιού Zamst ZK-1, για ελαφρά υποστήριξη σε συνδέσμους που έχουν υποστεί κάκωση.

Περισσότερα

Το ορθωτικό Zamst ZK-1 είναι ένα ελαστικό περίβλημα για το γόνατο, σε μορφή μανικιού, κατάλληλο για πόνους στο γόνατο μετά από τραυματισμό των συνδέσμων ( πρόσθιος - οπίσθιος χιαστός, έσω - έξω πλάγιος ).
Το περίβλημα επιγονατίδας Zamst ZK-1 εφαρμόζει ιδανικά στο πόδι χάρη στο ελαστικό υλικό του και προσφέρει ελαφριά υποστήριξη σε έντονα αθλήματα με απότομες κινήσεις. Διαθέτει ειδικό μαξιλαράκι που προστατεύει το γόνατο από πτώσεις στο έδαφος.
Το περίβλημα επιγονατίδας ZK-1 προστατεύει τους συνδέσμους του γόνατος που βρίσκονται σε αποθεραπεία ύστερα από κάκωση ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά για προστασία και σταθεροποίηση παλαιότερου τραυματισμού. Είναι κατασκευασμένο από ελαστικό υλικό που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και απορροφά γρήγορα τον ιδρώτα ενώ διευκολύνει την κάμψη και την έκταση του γονάτου.
Διαθέτει τρισδιάστατες ραφές συμπίεσης που προσφέρουν άριστη εφαρμογή και μειώνουν τα τσιμπήματα πίσω από το γόνατο. Το μαξιλαράκι της επιγονατίδας κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση γύρω από το γόνατο δίνοντας στον αθλητή την αίσθηση της σταθερότητας.

Μετρήστε την περιφέρεια του μηρού 16 cm πάνω από το κέντρο του οστού της επιγονατίδας. Εάν το αποτέλεσμα της μέτρησής σας βρίσκεται μεταξύ δύο μεγεθών, επιλέξτε το μεγαλύτερο μέγεθος.

Μέγεθος επιγονατίδας Zamst ZK-1
Small 43-46 cm
Medium 46-49 cm
Large 49-52 cm
X-Large 52-55 cm
2X-Large 55-60 cm
3X-Large 60-65 cm
4X-Large 65-70 cm