ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ

Φιλτράρισμα κατά

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5

Ενεργά φίλτρα

ΙΠ4002-ΕΠΙΣΤΡΑΛΙΔΑ ZAMST A2-DX

65,00 € Τιμή

Τα μοναδικά συμπαγή προστατευτικά προστατεύουν από υπτιασμό και πρηνισμό.
Συμπαγής σχεδιασμός και εξαιρετικά διαπνέον υλικό
Ο πελματιαίος ιμάντας στερεώνει το στήριγμα και δεν το αφήνει να γλιστρήσει.
Ο ιμάντας παρέχει πρόσθια, πλάγια και διάμεση σταθερότητα.

ΙΠ4003-ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑ ZAMST FA-1

30,00 € Τιμή

Το προστατευτικό αστραγάλου Zamst FA-1 προορίζεται για πρόληψη τραυματισμού ή για προστασία του αστραγάλου όταν υπάρχουν ελαφρές ενοχλήσεις, σε αθλήματα και δραστηριότητες που δεν απαιτούν μεγάλη πίεση,άλματα και περιστροφές. Η επιστραγαλίδα Zamst FA-1 είναι σχεδιασμένη να εφαρμόζει εύκολα μέσα στα παπούτσια, επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, ενώ διατηρεί την ελευθερία κινήσεων του χρήστη.ΙΠ4004-ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ZAMST A1-S

39,00 € Τιμή

Επιστραγαλίδα σταθεροποίησης και μέτριας προστασίας σε ήπια αθλήματαΤο Zamst A1-S είναι ένα προστατευτικό αστραγάλου για ήπια αθλήματα και δραστηριότητες χωρίς άλματα και περιστροφές. Σταθεροποιεί τον αστράγαλο είτε για πρόληψη τραυματισμού, είτε για ανακούφιση από ελαφρύ διάστρεμμα.

ΙΠ4005-ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ZAMST ZK-3

55,00 € Τιμή

Αθλητιατρική επιγονατίδα Zamst ZK-3 μεγάλου μεγέθους, για μέτρια υποστήριξη των συνδέσμων του γόνατος σε έντονα αθλήματα. διαβάστε περισσότερα..

ΙΠ4006-ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ZAMST ZK-1

45,00 € Τιμή

Στήριγμα επιγονατίδας σε μορφή μανικιού Zamst ZK-1, για ελαφρά υποστήριξη σε συνδέσμους που έχουν υποστεί κάκωση.Το ορθωτικό Zamst ZK-1 είναι ένα ελαστικό περίβλημα για το γόνατο, σε μορφή μανικιού, κατάλληλο για πόνους στο γόνατο μετά από τραυματισμό των συνδέσμων ( πρόσθιος - οπίσθιος χιαστός, έσω - έξω πλάγιος ).
Το περίβλημα επιγονατίδας Zamst ZK-1 εφαρμόζει ιδανικά στο πόδι χάρη στο ελαστικό υλικό του και προσφέρει ελαφριά υποστήριξη σε έντονα αθλήματα με απότομες κινήσεις. Διαθέτει ειδικό μαξιλαράκι που προστατεύει το γόνατο από πτώσεις στο έδαφος.